Ceremonia de decernare a premiilor concursului „GiveIT!”

de | dec. 5, 2013 | Stiri

In data de 27 noiembrie, a avut loc ceremonia de decernare a premiilor concursului „GiveIT!”, in cadrul unui atelier interactiv de informare si sensibilizare pe tema celor 3R: Reduce, Reuse, Recycle.

Concursul „GiveIT!” s-a desfasurat in perioada 7 octombrie -15 noiembrie fiind o initiativa de promovarea a celor „3R” si de sensibilizare a intreprinderilor la gestiunea sustenabila a resurselor si deseurilor lor.  In cadrul concursului au participat 33 de companii mari si mici si s-au colectat mai bine de 4000 de deseuri de echipamente electrice si electronice.

ECOTIC in calitate de partener in cadrul proiectului umbrela „RRResponsabil si solidar: Redu, Reutilizeaza, Recicleaza!”  co-finantat de Programul de cooperare Elvetian-Roman, a sustinut o prezentare ce a avut ca focus sublinierea celor 3R dar si periculozitatea DEEE-urilor.

Ateliere Fara Frontiere (AFF) este o asociatie romana, creata in mai 2008, avand ca scop insertia sociala, profesionala si civica a persoanelor aflate in mare dificultate.  Cele 3 misiuni ale asociatiei sunt: lupta impotriva excluziunii, protejarea mediului, solidaritate pentru proiecte de educatie si dezvoltare locala.www.atelierefarafrontiere.ro.