ECOTIC: soluția de reciclat a becului schimbat

Campanie de colectare a surselor și corpurilor de lumină dedicată firmelor de mentenanță iluminat

ECOTIC lansează o nouă campanie dedicată persoanelor juridice care generează deșeuri de corpuri de iluminat și diverse alte surse de lumină prin activitatea de mentenanță a iluminatului.

Campania este o soluție la îndemână pentru firmele care asigură mentenanța iluminatului din clădirile de birouri, centre comerciale, iluminat stradal, precum și pentru autoritățile locale sau instituțiile de stat care au nevoie de servicii de colectare separată a acestor tipuri de deșeuri.

Înlocuirea corpurilor de iluminat cu unele noi, care aduc eficiență energetică, vine și cu nevoia de a identifica un partener care poate prelua vechea infrastructură în vederea reciclării. ECOTIC preia GRATUIT de la persoanele juridice deșeuri electrice, inclusiv corpuri de iluminat, surse de lumină (lămpi/fluorescente sau LED).

Care sunt pașii?

  • Completează formularul disponibil aici
  • Confirmarea comenzii de către ECOTIC în maxim 5 zile lucrătoare
  • Ridicarea GRATUITĂ a deșeurilor generate în maxim 10 zile lucrătoare
  • Transmiterea de către ECOTIC a documentație aferente predării
  • Premierea în funcție de cantitatea predată

Premiile oferite:

  • Card de cumpărături DEDEMAN în valoare de 300 RON pentru minim 130 kg deșeuri din corpuri de iluminat sau 60 kg deșeuri din surse de lumina (becuri economice, becuri cu led si/sau neoane)
  • Card de cumpărături DEDEMAN în valoare de 100 RON pentru minim 80 kg deșeuri din corpuri de iluminat sau 40 kg deșeuri din surse de lumina (becuri economice, becuri cu led si/sau neoane)

”Sursele de iluminat uzate sunt deșeurile electrice care de cele mai multe ajung în coșul de gunoi și nu la punctele special amenajate. Prin acest proiect ne dorim să colectăm, să conștientizăm și să contribuim la o comunitate responsabilă, care să transmită mai departe mesajul nostru referitor la responsabilitatea față de mediu pe care o avem cu toții.” 

Sabina Pîrvulescu

Director Operațional ECOTIC

REGULAMENTUL este disponibil  aici.