Despre Noi

ECOTIC BAT este o organizație înființată în 2011 în scopul gestionării responsabilităților în numele producătorilor de baterii și acumulatori și de a organiza separat și eficient o componentă complementară activității de bază a ECOTIC: colectarea și reciclarea deșeurilor de baterii și acumulatori portabili și industriali.

La sfârșit de 2021 ECOTIC BAT a înregistrat peste 3600 tone de deșeuri de baterii și acumulatori portabili și peste 2000 tone baterii și acumulatori industriali.

În plus, ECOTIC BAT dezvoltă parteneriate eficiente și benefice cu operatori și autorități pentru tratarea, reciclarea și eliminarea prietenoasă cu mediul a acestui tip de deșeu.

Rezultatele ECOTIC BAT au crescut impresionant în ultimii ani; alături de o echipă experimentată și o infrastructură deja bine pusă la punct, la sfârșitul anului 2021 ECOTIC BAT avea deja peste 9000 de puncte de colectare la nivel național și a reușit să implementeze campanii naționale de conștientizare și educare.

Numai prin campania „Și cei mici fac fapte mari”, peste 30.000 de preșcolari și școlari din toată țara au fost implicați în acțiuni de eco-educație și responsabilizare. 

din 2019, ecotic bat este
membru eucobat

Licența de operare ECOTIC BAT

Rapoartele anuale de activitate sunt disponibile AICI