GALA PREMIILOR PENTRU
UN MEDIU CURAT

GALA PREMIILOR PENTRU UN MEDIU CURAT este evenimentul anual de tradiție al ECOTIC și se desfășoară încă din anul 2009.

La Gală se premiază proiectele din cadrul concursului anual “Premiile pentru un mediu curat”, care este o competiție verde care își propune să promoveze inițiativele dedicate protecției mediului, conservării resurselor planetei și prevenirii risipei acestora.

Companiile, instituțiile publice, instituțiile de învățământ și ONG-urile care au desfășurat activități sau proiecte de mediu, sustenabile și cu impac pozitiv asupra mediului pot înscrie proiectele pe www.premiilepentrumediucurat.ro și se pot înscrie în concurs.

Pentru mai multe informații, ediții și proiecte de succes, vă invităm să vizitați website-ul dedicat: 
www.premiilepentrumediucurat.ro 

Cine și unde se poate înscrie în ediția 2023:

Înscrierile se fac online, pe platforma www.premiilepentrumediucurat.ro, până pe 24 noiembrie 2023, iar categoriile sunt:

  • PROIECTE DE MEDIU3 câștigători

La această categorie se pot înscrie proiecte desfășurate de orice tip de entitate: companie, instituție publică, primărie, ONGuri, exceptând instituțiile de învățământ care au o categorie specială dedicată.

  • PREMIUL SPECIAL dedicat JURNALIȘTILOR 1 câștigător
  • PREMIUL SPECIAL dedicat INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT – 1 câștigător

Pentru a marca această ediție aniversară, ECOTIC va acorda și un:

  • PREMIUL SPECIAL (BEST OF) – 1 câștigător

În cadrul acestei categorii vor fi analizate toate proiecte câștigătoare în edițiile anterioare și cel care se dovedește durabil și cu rezultate remarcabile va fi premiat.

Implicarea publicului larg este binevenită și în această ediție prin NOMINALIZAREA de proiecte prin formularul dedicat de pe www.premiilepentrumediucurat.ro.

Cu detalii referitoare la Gala Premiilor pentru un Mediu Curat ediția 2024 revenim în Septembrie 2024.