Caravana ECOTIC la Militari Shopping

de | aug. 31, 2022 | Caravana ECOTIC, Stiri

Vino să vizitezi Caravana ECOTIC în perioada 2 -4 septembrie în parcarea Militari Shopping

 

ECOTIC împreună cu Militari Shopping organizează, în perioada 2-4 septembrie 2022, o acțiune de conștientizare a locuitorilor din zonă pe tema colectării separate a deșeurilor electrice în vederea reciclării acestora.

Caravana ECOTIC, muzeul mobil al deșeurilor electrice, va staționa pe perioada campaniei în parcarea din incinta Militari Shopping (Bd. Iuliu Maniu, Nr 546-560 Sector 6,Bucuresti 061129 Bucharest) și va fi deschisă pentru vizite. Incursiunea în lumea reciclării deșeurilor electrice prin intermediul acestui instrument interactiv, îi face pe cei care o vizitează să înțeleagă importanța colectării separate prin prisma materialelor reciclabile, dar și periculoase care se pot recupera din echipamente. Un tur virtual al Caravanei ECOTIC este disponibil aici.

Pe perioada campaniei cetățenii pot aduce la caravana deșeuri electrice și vor primi un premiu instant. Caravana va fi deschisă în intervalul orar 12:00 – 19:30. Iar vineri și sâmbătă de la ora 17:00 vor fi ateliere eco educație dedicate celor mici.

 

Militari Shopping oferă în permanență posibilitatea de debarasare a deșeurilor electrice mici, becuri/neoane și de baterii la recipientul dedicat amplasat pe galeriile centrului comercial.

 

„Anul acesta, începutul de an școlar va fi marcat la Militari Shopping de o serie de evenimente cu tematică educativă. Startul acestor “Weekenduri smart”, cum le-am numit noi, va fi dat de prezența Caravanei ECOTIC în parcarea centrului comercial. Comunitățile din jur vor putea să descopere lumea reciclării deșeurilor electrice într-o maniera interactivă inedită, conștientizând astfel rolul fiecăruia din noi la menținerea unui mediu curat. De asemenea, prin atelierele de eco educație și cei mici vor învăța să colecteze deșeurile separat pentru un viitor sustenabil.”  Cristina Melțer – Marketing Manager Militari Shopping

Regulamentul campaniei aici.