Instruire organizata de WEEELABEX Organisation auditorilor specializati

de | mart. 6, 2014 | Stiri

In perioada  18-19 februarie 2014, ECOTIC a participat prin Valentin Tofana, la cursul de instruire a auditorilor specializati in evaluarea performantelor de tratare a fluxurilor de deseuri de echipamente frigorifice.

Sesiunea se inscrie in seria de instruiri organizate de Weeelabex Organisation, dedicate organizatiilor colective membre WeeeForum si organizatiilor de certificare si audit la nivel european. Grupul de auditori certificati de Weeelabex Organisation asigura verificarea conformarii operatorilor de tratare din UE cu cerintele standardului WEEEELABEX, care include si cerinte specifice privind performanta operatiunilor de depoluare se tratare a echipamentelor frigorifice, conform SR EN 50574.

Competentele dobandite in urma acestor specializari permit evaluarea performantelor tehnice ale operatorilor economici care realizeaza tratarea DEEE in numele ECOTIC, astfel incat intreg ansamblul de servicii contractate in numele producatorilor nostri sa se desfasoare la cele mai inalte standarde.