ECOTIC a invitat producatorii EEE intr-un traseu inedit in Parcul Natural Comana, in mijlocul Romaniei curate si frumoase

de | mai 26, 2015 | Stiri

Pe 24 aprilie 2015, ECOTIC a organizat o vizita inedita pentru producatorii EEE pe care ii reprezinta intr-unul dintre cele mai frumoase si curate parcuri naturale din tara: Parcul Natural Comana, din judetul Giurgiu.

Sunt o serie intreaga de proceduri si procese in munca ECOTIC, in colaborarea pe care am dezvoltat-o de-a lungul timpului cu producatorii nostri. In luna aprilie a acestui an, am decis ca e timpul sa evadam din birouri si sa vedem la fata locului pentru ce muncim, pentru ce urmarim si analizam la virgula tot ce facem zi de zi cu deseurile pe care le gestionam.

Am plecat in Parcul Natural Comana, alaturi de producatorii nostri si de partenerii carora le multumim. Printre pasari si flori, apa si cer senin, paduri curate si verzi, e imposibil sa nu-ti reincarci nu numai mintea si sufletul, ci se determinarea de a face in continuare treaba pentru obiectivul pe care ni l-am asumat de la inceput: pentru un mediu curat!