ECO-tombola aniversară, la un an de CMCI

de | apr. 12, 2017 | Stiri

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) reprezintă o premieră pentru România, fiind primul centru municipal universal de colectare a deșeurilor din gospodării private. Centrul a fost inaugurat acum un an, in martie 2016. De la deschidere, peste 40 de tone de deseuri au fost predate de peste 1000 de ieșeni. Pe 10 martie 2017, s-a dat startul unei noi campanii de încurajare a populației să predea corect deșeurile spre reciclare, prin organizarea unei tombole aniversare cu premii atractive. Campania aniversară s-a desfășurat în perioada 10 martie – 10 aprilie 2017. Peste 300 de locuitori ai municipiului Iași au participat și au predat responsabil deșeuri.Rezultat al unui parteneriat între Organizația ECOTIC, Primăria Iași si SALUBRIS SA, Centrul Municipal de Colectare Iași este o soluție modernă, bine gândită, realizată cu know-how european, menita să dea o direcție civilizată și prietenoasă cu mediul deșeurilor reciclabile care, altfel, ar ajunge la groapa de gunoi.

La CMCI populația poate preda ușor, fie cu mașina, fie pietonal, toate tipurile de deșeuri ce se pot genera acasă: electrice stricate, plastic, hârtie, sticlă, haine vechi, mobilier vechi sau nefuncțional, deșeuri din construcții.

Tombola aniversară a fost menită să impulsioneze și mai mult ieșenii să colecteze selectiv și să participe la procesul reciclării. Astfel, oricine a predat la Centrul din Stradela Grădinari nr. 26, Iași, cel puțin un deșeu, conform regulamentului, în perioada 10 martie – 10 aprilie 2017, a fost înscris automat într-o tombolă cu premii atractive, oferite de Dedeman.

Lista castigatorilor este disponibila aici.