Contribuie și tu la un sector curat!

de | apr. 13, 2021 | Stiri

Campanie de colectare deșeuri electrice în București, sectorul 6

În perioada 12 – 23 aprilie locuitorii din sectorul 6 al Municipiului București sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului înconjurător prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice (inclusiv a becurilor și a neoanelor) și a deșeurilor de baterii și acumulatori.

ECOTIC alături de partenerii săi Primăria Sectorului 6 și URBAN SA organizează o campanie de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice și de baterii/acumulatori uzați în sectorul 6 al Capitalei.

Locuitorii sectorului 6 au la dispoziție în cadrul campaniei:

  1. Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (ex: mașină de spălat, frigider etc). Comanda de preluarea se va face telefonic la numărul 0757 024 222.
  2.  Predare la punctele permanente de colectare
  3. Valea Ialomiței x Poarta Sărutului
  4. Pasărea în Vâzduh x Pupăza cu Moț
  5. 1 Mai nr. 57-59 (parcare lateral Auchan)
  6. Giulești vis-avis de Institutul Pasteur
  7. Fabricii x Apeductului
  8. Valea Argeșului – capăt troleu
  9. Timișoara nr. 27 A (în față la OTP Bank)
  10. Piata Crângași în spate la TIP TOP
  11. Liniei x Timonierului
  12. Performanței 45
  13. Drumul Taberei x Târgul Neamț
  14. Apusului nr. 11

“Să păstrăm mediul curat este una din prioritățile noastre, de aceea, în cadrul acestei campanii, alături de partenerii noștri, informăm cetățenii cu privire la modalitatea corectă de debarasare de deșeuri de echipamente electrice și electronice, becuri și neoane și baterii și acumulatori uzați, punându-le la dispoziție puncte de colectare dedicate.” declară …..

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de peste 5kg sau 15 buc. deșeuri de baterii/acumulatori sau peste 5 buc. becuri/neoane se poate înscrie la o tombolă cu PREMII, frigider,  cuptor cu microunde sau o mașină de făcut pâine.