Conferinta WEEE Forum, Malta, 2017

de | mart. 7, 2017 | Stiri

WEEE Forum, asociatia europeana care reprezinta 30 de organizatii de transfer de responsabilitate in domeniul gestionarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), implineste 15 ani de activitate in 2017. Conferinta aniversara va avea loc in Malta, intre 26-27 aprilie.

WEEE Forum, prin organizatiile membre din domeniul DEEE din Europa, printre care se numara si ECOTIC, reprezinta interesele a peste 16.000 de producatori de echipamente electrice si electronice in colectarea, reciclarea si reutilizarea a peste  17.4 milioane tone DEEE. WEEE Forum doreste a fi un centru de excelenta in sisteme de gestionare a deseurilor electronice si economie circulara.

Conferinta isi propune sa aduca in dezbatere subiecte precum rolul organizatiilor de transfer si al producatorilor intr-o economie circulara, impactului pe care digitalizarea si inovatia in tehnologie il au  asupra industriilor de gestionare a deseurilor, cum afecteaza planul de actiune al Uniunii Europene viitoarele responsabilitati ale sectorului DEEE, care vor fi obligatiile financiare in domeniul gestionarii DEEE.

Participantii la acest eveniment vor fi reprezentanti ai Comisiei Europene, Guvernului Maltei, producatori de echipamente electrice si electronice, reciclatori si experti in domeniu.

Pentru mai multe detalii www.weee2017.com.