Caravana ECOTIC la Iași de Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice

de | oct. 18, 2022 | Caravana ECOTIC, Stația de Reciclare, Stiri

București, 18 octombrie 2022    

Cu ocazia Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice (14 octombrie),  ECOTIC împreună cu Salubris Iași și Primăria Iași  vor organiza o campanie de colectare și de conștientizare în perioada 18 – 22 octombrie. La această campanie va fi prezentă Caravana ECOTIC, muzeul mobil al deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Incursiunea în lumea reciclării deșeurilor electrice prin intermediul acestui instrument interactiv, îi face pe cei care o vizitează să înțeleagă importanța colectării separate, prin prisma materialelor reciclabile, dar și periculoase care se pot recupera din echipamente. Un tur virtual al Caravanei ECOTIC este disponibil aici.

Unde veți putea vedea Caravana ECOTIC?

Vă așteptăm să vizitați și să aduceți deșeuri electrice la Caravana ECOTIC care va fi amplasată în Piața Palat în intervalul orar 12:00 – 18:00.

 

Preluare de la domiciliu

Pentru preluarea GRATUITĂ a deșeurilor electrice voluminoase (peste 50 e kg) de la domiciliu, locuitorii din Iași pot face o comandă către ECOTIC Moldova – 0756.326.842 Serviciul de preluare de la domiciliu este disponibil permanent în Iași.