Caravana ECOTIC la DN1 Value Centre

de | apr. 11, 2022 | Caravana ECOTIC, Stiri

Vino să vizitezi Caravana ECOTIC în perioada 15 – 17 aprilie la DN1 Value Centre

ECOTIC împreună cu DN1 Value Centre (Balotești) organizează, în perioada 15 – 17 aprilie 2022, o acțiune de conștientizare a locuitorilor din zonă pe tema colectării separate a deșeurilor electrice în vederea reciclării acestora.

Caravana ECOTIC, muzeul mobil al deșeurilor electrice, va staționa pe perioada campaniei în parcarea din incinta DN1Value Centre și va fi deschisă pentru vizite. Incursiunea în lumea reciclării deșeurilor electrice prin intermediul acestui instrument interactiv, îi face pe cei care o vizitează să înțeleagă importanța colectării separate prin prisma materialelor reciclabile, dar și periculoase care se pot recupera din echipamente. Un tur virtual al Caravanei ECOTIC este disponibil aici.

Pe perioada campaniei cetățenii pot aduce la caravana deșeuri electrice și vor primi un premiu instant. Caravana va următorul program:

  • 15.04.2022 – 15:00 – 19:00;
  • 16 – 17.04.2022 – 12:00 – 18:00.

DN1 Value Centre oferă în permanență posibilitatea de debarasare a deșeurilor electrice mici, becuri/neoane și de baterii prin amplasarea în zona de food court a unui recipient dedicat.

 „Prin astfel de acțiuni susținem eforturile asociaților ce activează în domeniul protecției mediului, care caută mereu soluții de conștientizare ale populației. Prin amplasarea Caravanei ECOTIC invităm comunitățile din jur să descopere lumea reciclării deșeurilor electrice și să fie curioși și curajoși să participe la inițiativa de reciclare. Cu mic, cu mare, învățăm să colectăm separat pentru un viitor mai green.”  Mădălina Pescaru – Marketing Manager DN1 Value Centre

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici.