Câmpia Turzii colectează separat pentru un mediu curat!

de | mai 24, 2021 | Stiri

Campanie de colectare deșeuri electrice și de baterii în Câmpia Turzii

Câmpia Turzii, 24.05.2021. În perioada 24 – 28 mai locuitorii din Câmpia Turzii sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice (inclusiv a becurilor și a neoanelor) și a celor de baterii

ECOTIC alături de partenerii săi Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Compania de Salubritate Câmpia Turzii organizează această campanie de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice și de baterii pentru a oferi cetățenilor o soluție la îndemână și prietenoasă cu mediul înconjurător deoarece echipamentele predate vor ajunge pe fluxul reciclării.

Locuitorii din municipiul Câmpia Turzii au la dispoziție în cadrul campaniei:

  • Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu, comanda se va face telefonic pe perioada campaniei la numărul 0747 326 842 și 0749 326 842
  • Predare la punctul de colectare Compania de Salubritate S.A. Câmpia Turzii, Str. P-ța Unirii, nr 16C, program de L-V: 08:00 – 15:00.

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice și de baterii de peste 20 kg primește garantat un tichet valoric de 10 lei (20 lei pentru 40 kg, 30 lei pentru 60kg).

Toți cei care vor preda deșeuri pe perioada campaniei de peste 5kg vor putea participa și la o tombolă unde sunt oferite ca premii 3 aspiratoare. Câștigătorii vor fi contactați în urma extragerii ce va avea loc la punctul de colectare al Companiei de Salubritate S.A. Câmpia Turzii.

Detalii pe www.ecotic.ro

Campaniile „Orașe Curate” și „Comune Curate” fac parte din campania națională de informare „Fii la tine-n țară la fel ca afară”, organizată de ECOTIC în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Scopul acesteia este de a contribui la conștientizarea publicului românesc în privința comportamentului corect față de un tip de deșeuri: DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice.

………………………………..

Despre ECOTIC:

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006, care pune la dispoziție gratuit recipienți pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni și baterii, precum și preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu. Pentru mai multe detalii transmiteti un e-mail la logistica@ecotic.ro