Campanii de colectare deșeuri electrice cu premii

de | mai 7, 2022 | Stiri

În mai ECOTIC organizează alături de partenerii săi, campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în 5 orașe și 2 comune.

ECOTIC vine în sprijinul cetățenilor care doresc să se debaraseze corect de deșeurile electrice organizând o serie de campanii “Orașe Curate”. Acestea se alătură campaniei “Curățăm România”, organizată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Aceste campanii oferă soluții la îndemâna publicului larg, locuitorii acestor orașe având la dispoziție:

  • Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri electrice/frigider/mașină de spălat etc).
  • Predarea la puncte de colectare dedicate.

Pentru a încuraja inițiativa de colectare-reciclare, organizatorii oferă PREMII. Fiecare campanie în parte are mecanismul propriu, detalii sunt disponibile pe www.ecotic.ro

Pentru a afla mai multe detalii despre următoarele campanii Orașe Curate și Comune Curate vă invităm să urmăriți website-ul www.ecotic.ro:

ECOTIC pune la dispoziția tuturor cetățenilor numărul unic  021 9641 unde aceștia sunt consiliați în vederea identificării celei mai convenabile soluții de debarasare a deșeurilor electrice, becuri și baterii.

Prin apelarea acestui număr poate fi solicitată și preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase.

“Continuăm să fim alături de cetățeni în dorința lor de a colecta separat și a proteja mediul. Astfel,  venim în sprijinul lor cu campanii de informare, precum și cu soluții concrete de debarasare a deșeurilor electronice și de baterii” declară Bogdan Dumbravă, Coordonator Regional Vest ECOTIC.