Campanie de colectare deșeuri electrice în Reșita

de | oct. 5, 2022 | Stiri

București, 5 octombrie 2022  

Cu ocazia Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice (14 octombrie), Sistemul Național de Colectare SLC Timiș,  împreună cu ECOTIC și Primăria Municipiului Reșita, vor organiza o campanie de colectare a deșeurilor electrice dedicată cetățenilor din Reșita. Campania se va desfășura în perioada 3 octombrie – 25 noiembrie, 2022.

Locuitorii Municipiului Reșita sunt invitați să contribuie la protecția mediului prin predarea electronicelor stricate sau uzate pe fluxul corect. Odată predate către colectorul autorizat, SLC Timiș, deșeurile electrice ajung să fie reciclate, astfel, materialele rezultate fiind folosite in fabricarea de obiecte noi.

Ce variante de predare au la dispoziție cetățenii?

  • Predarea la Centrul de colectare din str. Caminelor F.N.

Centrul este deschis de luni până vineri, in intervalul orar 10:00 – 15:00

  • Colectare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase

Comenzile de preluare de la domiciliu se pot face prin:

  • apel la *7711 – număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobile;
  • apel la 0751 302 119;
  • completare formular online disponibil pe e-deseu.ro

“Ne bucurăm să ne alăturăm acțiunilor de colectare și conștientizare derulate de SLC Timiș. Una dintre direcțiile ECOTIC este să vină în sprijinul cetățenilor cu soluții locale de colectare ale deșeurilor electrice, iar soluțiile oferite de SLC Timiș în parteneriat cu autoritățile publice locale, ne ajută să dezvoltăm acest aspect. Și cu ocazia Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice din 14 octombrie, încurajăm locuitorii din Reșita să apeleze la varianta corectă de predare a deșeurilor electrice.”Sabina Pîrvulescu, Director Operațional ECOTIC.

În funcție de deșeurile electrice predate, cetățenii vor fi răsplătiți de către reprezentanții SLC Timiș. Detalii pe www.e-deseu.ro