Auditori WEEELABEX certificati pe noi operatiuni

de | nov. 5, 2013 | Stiri

In data de 05 noiembrie 2013, organizatorii proiectului WEEELABEX au anuntat faptul ca prima grupa de auditori ai Standardul WEEELABEX au fost instruiti sa efectueze verificari ale conformitatii tratarii pentru echipamentele frigorifice, la sediul operatorilor de tratare DEEE, conform cerintelor generale si specifice cuprinse in Standard.

Sistemele de management al DEEE care aplica Standardul WEEELABEX, in cooperare cu operatorii de tratare DEEE, pot solicita verificarea conformitatii prin trimiterea Declaratiei de intentie la sediul WEEELABEX.

Auditorii calificati, regasiti pe site-ul WEEELABEX, sunt abilitati in a efectua audituri pentru urmatoarele procese de tratament: aparate de uz casnic de mari si mici dimensiuni, echipamente cu tuburi catodice, ecrane plate si echipamente cu transfer termic.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa trimiteti solicitarea dvs la adresa de mail  mario.voros@weeelabex.org.

WEEELABEX este un acronim care provine de la expresia „WEEE label of excellence”, dand denumirea Proiectului co-finantat de Life, programul de mediu al Comunitatii Europene (LIFE07 ENV/B/000041), avand un buget de 1.064.600 €.

WEEELABEX este un proiect condus de WEEE Forum in cooperare cu partile interesate din comunitatea producatorilor si industrie (Digital Europe, CECED, EERA, ELC). Acest Proiect a luat fiinta in 2009, iar crearea organizatiei WEEELABEX, in data de 17 aprilie 2013 in Praga, este considerat punctul culminant al proiectului.

 

Mai multe detalii aferente WEEELABEX, puteti gasi pe site-ul nostru accesand acest link, sau pe site-ul Organizatiei WEEELABEX.