FII EROUL nostru! Oferă-i planetei un cadou de sărbători: mai puţine deşeuri!

de | dec. 11, 2013 | Campanii

In perioada 13 – 20 decembrie 2013, orice persoana a putut deveni un erou, recicland baterii si acumulatori portabili uzati. Persoanele care au adus in magazinul Media Galaxy din Baneasa Shopping City, deseuri de baterii si acumulatori portabili uzati, au putut castiga, pe langa un mediu mai curat, premii constand in echipamente electrice noi. Trei tablete ASUS MEMO PAD au fost puse la dispozitia publicului larg de organizatorii acestui concurs. Campania intitulata „FII EROUL nostru! Ofera-i planetei un cadou de sarbatori: mai putine deseuri!” a fost organizata de ECOTIC si Media Galaxy.

Obiectivul campaniei l-a constituit dezvoltarea unei atitudini responsabile a cetatenilor fata de deseuri, in special fata de deseuri de baterii/acumulatori portabili. Campania de constientizare a inclus, pe langa latura informativ-educativa, si o componenta practica, aceea de colectare selectiva a acestor deseuri.
ECOTIC si Media Galaxy au transmis impreuna, prin campania „FII EROUL nostru! Ofera-i planetei un cadou de sarbatori: mai putine deseuri!”, un mesaj de sprijin si de implicare privind importanta colectarii selective si a reciclarii deseurilor de baterii si acumulatori portabili uzati. Inainte de orice, insa, colectarea selectiva inseamna responsabilitate fata de mediu, un pas important spre o mai buna calitate a vietii pentru cetateni.

Principiile campaniei „FII EROUL nostru! Ofera-i planetei un cadou de sarbatori: mai putine deseuri!” au fost urmatoarele: fiecare persoana care a adus in perioada 13 decembrie – 20 decembrie 2013, la standul destinat proiectului aflat in incinta magazinului Media Galaxy, situat in Baneasa Shopping City – Soseaua Bucuresti-Ploiesti 42D, Bucuresti, cinci baterii uzate a primit cate un voucher, prin care i se da dreptul de a participa la tombola organizata in data de 23 decembrie, orele 14.00, in cadrul aceluiasi magazin.

Prin tragerea la sorti organizata in cadrul tombolei din data de 23 decembrie au fost desemnati 3 castigatori, acestia sunt:

1. Dumitrescu Antonia

2. Constantin Florentina

3. Dumitriu Elisaveta

 Premiile oferite au fost trei tablete ASUS MEMO PAD.

 

ECOTIC si Media Galaxy ajuta eroii din noi pentru un mediu curat!

 

Comunicat de presa de la finalul campaniei aici.

Comunicatul de presa de la inceputul campaniei aici.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.