021 9641 – una dintre modalitățile ECOTIC de a informa populația

de | nov. 12, 2021 | Articole, Stiri

În octombrie 2020, ECOTIC a lansat numărul unic 021 9641 adresat tuturor celor care doresc să afle ce modalități de predare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), inclusiv a becurilor și neoanelor și a deșeurilor de baterii și acumulatori (DBA) au la dispoziție.

Într-un an de activitate, ECOTIC a oferit suport către peste 2500 de persoane care au solicitat îndrumare și eventual asistență în ceea ce privește predarea deșeurilor electrice și a celor de baterii pe fluxul corect al reciclării.

Ce informații pot fi solicitate?
  1. Modalitățile disponibile la nivel local de predare a deșeurilor electrice
  2. Campaniile ECOTIC în desfășurare;
  3. Comenzi de ridicare GRATUITĂ a deșeurilor electrice voluminoase de la domiciliu sau de la sediul firmei;
  4. Amplasare de recipiente GRATUITE de colectare deșeuri electrice, inclusiv becuri și neoane, de baterii, pentru companii, instituții publice, ONG-uri;

Care sunt județele și municipiile din care puteți apela numărul de call center pentru a plasa o comandă de preluare deșeuri electrice de la domiciliu?

Municipiul București; Municipiul Râmnicu Vâlcea; Jud. Iași; Jud. Prahova; Jud. Cluj; Jud. Constanța; Jud. Timiș; Jud. Suceava; Jud. Bacău; Jud. Bihor; Jud. Mureș; Jud. Galați; Jud. Brașov; Jud. Dâmbovița; Jud. Neamț; Jud. Maramureș; Jud. Buzău; Jud. Arad; Jud. Hunedoara; Jud. Sibiu; Jud. Ilfov; Jud. Alba; Jud. Vrancea; Jud. Satu Mare; Jud. Brăila; Jud. Harghita; Jud. Caraș-Severin; Jud. Giurgiu; Jud. Ialomița; Jud. Sălaj; Jud. Tulcea; Jud. Covasna

De 15 ani dezvoltăm servicii și campanii care să vină în sprijinul cetățenilor, iar prin intermediul acestui serviciu ne dorim ca toți cetățenii să aibă acces la informațiile corecte referitoare la colectarea separata a deșeurilor electrice și de baterii și să primească tot sprijinul de care au nevoie în îndeplinirea responsabilităților față de mediul înconjurător.