WEEE Forum și-a ales un nou Consiliu Director

de | iun. 23, 2020 | Stiri

O dată la patru ani, Adunarea Generală WEEE Forum își alege membrii Consiliului Director. Noul Board a fost ales în cadrul sesiunii online care a avut loc în data de 29 mai 2020.

WEEE Forum, cu sediul la Bruxelles, este o organizație internațională non-profit a 40 de organizații de preluare a responsabilității producătorilor de echipamente electrice și electronice din întreaga lume și a fost fondată în anul 2002.

Organizația este guvernată de un Board, iar deciziile sunt ratificate de Adunarea Generală. Boardul este format din persoane din echipele de conducere ale membrilor WEEE Forum care au expertiză în segmentul deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Pentru următorii patru ani, din boardul WEEE Forum vor face parte Joe Attard (WEEE Malta), Heidi Luck (SENS eRecycling, Elveția), Valentin Negoiță (ECOTIC România), Pedro Nazareth (Electrão, Portugalia), Nathalie Yserd (ecosystem, Franța), Andreu Vilà (Ecotic, Spania) și Jan Vlak (Wecycle, Olanda) care a fost reales președinte al Organizației.

Încă din 2005, Valentin Negoiță a jucat un rol activ în implementarea legislației DEEE în România, iar din 2016 a fost membru al Consiliului Director al WEEE Forum.

Pentru mai multe informații despre WEEE Forum, dar și activitatea membrilor, vă invităm să vizitați website-ul www.weee-forum.org