Ai un echipament electric stricat? Solicită preluarea GRATUITĂ la 021 9641 și poți câștiga un aspirator robot!

de | mart. 11, 2021 | Stiri

predare a deșeurilor electrice și electronice.

ECOTIC pune la dispoziția cetățenilor numărul unic de telefon 021 9641 pentru ca aceștia să poată identifica cea mai bună soluție de predare a deșeurilor electrice și electronice. Cei care vor plasa comenzi de preluare de la domiciliu în perioada 8 – 31 martie au posibilitatea de a participa la o tombolă ce are drept premiu un aspirator robot de ultimă generație.

Inițiativa face parte din campania „Fii la tine-n țară la fel ca afară!” lansată în 2020 de către ECOTIC împreună cu Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor. Obiectivul campaniei este acela de a încuraja comportamentul responsabil de predare spre reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Ce alte modalități de predare DEEE mai ai la dispoziție?

  • Schimbul 1 la 1: atunci când achiziționezi un echipament nou poți preda echipamentul similar vechi.
  • La punctele/centrele de colectare: întâlnim la tot pasul puncte de colectare dedicate deșeurilor electrice, în mod special în magazinele tip retail. Harta cu punctele de colectare ECOTIC este disponibilă pe aici.
  • Preluare de la domiciliu: ECOTIC asigură în anumite condiții preluarea echipamentelor voluminoase. Pentru a veni în sprijinul a cât mai multor cetățeni, ECOTIC și-a extins în 2021 aria de acoperire pentru serviciul de preluare de la domiciliu, în momentul de față acoperind aproape tot teritoriul României.

Persoanele care vor plasa comenzi de preluare de la domiciliu în perioada 8 – 31 martie vor participa la o tombolă unde pot câștiga un aspirator robot de ultimă generație. Regulamentul și detalile sunt disponibile aici.

„Campania “Fii la tine-n țară la fel ca afară!” își propune să ofere publicului larg soluții concrete de colectare a DEEE și să facă, astfel, primul pas din circuitul reciclării.

Inițiativa noastră de preluare a comenzilor de la domiciliu este menită să încurajeze cetățenii să predea echipamentele electrice și electronice uzate în condiții de confort și siguranță.” – a declarat Valentin Negoiță, Președintele ECOTIC.

Detalii pe fiiintara.ecotic.ro sau la 021 9641*.

*Linia telefonică este disponibilă de L-V, între orele 09:00 – 18:00. Număr cu tarif normal în rețeaua Telekom.