Tombola campaniei de lansare a Centrului Municipal de Colectare Iași, „IAȘUL MEU CURAT”, și-a desemnat câștigătorii!

de | apr. 27, 2016 | Stiri

Pe 10 martie 2016, în Municipiul Iași s-a lansat, în premieră pentru România, Centrul Municipal de Colectare a deșeurilor din gospodării particulare. Cu această ocazie, s-a dat startul unei campanii de informare și încurajare a ieșenilor să participe la proiectul „Iașul meu curat”, prin debarasarea corectă a deșeurilor la CMCI și participarea implicită la o tombolă cu premii atractive.

 Între 10 și 31 martie 2016, sute de ieșeni au trecut pragul Centrului Municipal de Colectare Iași (CMCI), un proiect rezultat în urma parteneriatului dintre Organizația ECOTIC, Primăria Iași, Salubris SA și Norway Grants. Oamenii au făcut dovada unui spirit civic extraordinar, începând cu adevărat curățenia de primăvară și predând corect, în cadrul centrului, deșeuri dintre cele mai diverse: de la hârtie, plastic și sticlă până la electronice, textile, baterii, precum și bunuri reutilizabile ce vor fi donate către grupuri defavorizate.

Tineri și vârstnici, cu toții au fost înscriși într-o tombolă cu premii atractive. Merită menționată diversitatea celor care au ales să urmeze îndemnurile campaniei de lansare și să contribuie activ la curățenia Iașului. Înscrierile consemnează participanți foarte tineri, alături de octagenari care au pus nevoia de curațenie și civilizație a comunității lor înaintea confortului propriu. Felicitări!

Iată câștigătorii tombolei, desemnați în cadrul tragerii la sorți din data de 1 aprilie 2016:

7 tablete

  1. Năstase Iuliana
  2. Parpantă Lucian
  3. Mastarelu Rafael – Alexandru
  4. Ignat Mihaela
  5. Filimon Florina
  6. Murgocea Maria
  7. Carp Lucica

2 televizoare LCD

  1. Lupu Costel
  2. Doboș Robert

1 mașină de spălat

  1. Popescu Adina
  2. Pentru mai multe detalii, www.cmciasi.ro.