Studentii PENTRU UN MEDIU CURAT!

de | mart. 26, 2015 | Stiri

ECOTIC, ECOTIC BAT si Asociatia Recolamp, cu sprijinul Universitatii Politehnice Bucuresti, au demarat o actiune de constientizare si reciclare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), a celor de baterii si acumulatori (DBA) si a celor de surse de lumina. Actiunea este dedicata in special studentilor. Toate sediile Univeristatii Politehnice si 21 de camine de studenti au de acum recipienti de colectare pentru aceste deseuri.

Este un demers pentru a constientiza studentii si cadrele didactice ca si DEEE, DBA si sursele de lumina arse sunt deseuri care se colecteaza separat si se recicleaza corespunzator.

Pentru a face cat mai vizibile recipientele de colectare afise au fost amplasate in facultati si camine.

Suntem mereu in cautare de solutii proaspete, inovatoare, in dorinta noastra de a convinge cat mai multi oameni cu un mesaj simplu: e nevoie de colectare si de reciclare, la toate nivelurile, la toate varstele. Viitorul nostru depinde de asta, si nu e o exagerare. Ne bucuram atunci cand parteneriatele pe care le reusim penetreaza zone noi – si ce mediu mai efervescent, mai potrivit pentru schimbare si actiune decat o universitate? 

PENTRU UN MEDIU CURAT!