Predă spre reciclare deșeurile electrice și poți câștiga un LCD LED!

de | iun. 29, 2022 | CMCIasi, Stiri

Vino cu deșeuri reciclabile la centru și la 4 vizite primești garantat un premiu instant

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) este primul centru municipal universal de colectare a deșeurilor reciclabile din gospodării private. În perioada 1 iulie – 8  decembrie 2022 cei care predau deșeuri de echipamente electrice (inclusiv becuri și neoane) și  baterii uzate participă la o tombolă dedicată în cadrul căreia pot câștiga un LCD sau kit-uri de baterii reîncărcabile.

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) este rezultatul unui parteneriat între Organizația ECOTIC, Primăria Iași și SALUBRIS SA. CMCI este o soluție europeană pentru orașe curate și ecologice, unde populația poate preda ușor, fie cu mașina, fie pietonal, toate tipurile de deșeuri ce se pot genera acasă: electrice și baterii uzate, plastic, hârtie, sticlă, haine vechi, mobilier vechi sau nefuncțional.

Pentru a impulsiona și mai mult ieșenii să colecteze separat și să participe la procesul reciclării, Centrul continuă programul de fidelizare menit să crească frecvența vizitelor în locație pentru fiecare cetățean în parte. Astfel, Centrul Municipal de Colectare Iași are un card de fidelitate, nominal, care se oferă celor care aduc deșeuri în Stradela Grădinari nr. 26.

La fiecare patru vizite, ieșenii primesc cadou o umbrelă sau o sticlă de apă reutilizabilă, iar cei care predau deșeuri de echipamente electrice (inclusiv becuri și neoane) și/sau baterii uzate sunt înscriși într-o tombolă unde pot câștiga un LCD sau kit-uri de baterii reîncărcabile.

Pentru deșeurile electrice voluminoase (peste 50 kg), locuitorii orașului Iași au la dispoziție un serviciu de ridicare GRATUITĂ de la domiciliu. Aceștia pot solicita acest serviciu în cadrul campaniei la numărul de telefon 021 9641.

Detalii și regulamentul campaniei sunt disponibile aici