Predă deșeurile electrice direct de la domiciliu

de | mai 24, 2022 | Stiri

Campanie de colectare deșeuri electrice de la domiciliu

Începând cu 23 mai, locuitorii orașului Balș beneficiază de un serviciu de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), becuri, neoane, baterii și acumulatori uzați.

ECOTIC, alături de Primăria Balș și Recyclable D&D,  vin în sprijinul cetățenilor care doresc să se debaraseze corect de deșeurile electrice, de becuri și baterii punându-le la dispoziție un serviciu GRATUIT de colectare a acestora. Comenzile de preluare ale deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri) se fac prin apelarea numărului de telefon 0790 315 170.

În paralel cu această inițiativă, școlile, grădinițele precum și instituțiile din subordinea Primăriei Balș au fost dotate cu recipiente de colectare, îndemnând, astfel, locuitorii din Balș, de la mic la mare, să contribuie în mod activ la colectarea deșeurilor electrice și electronice.

“Venim în sprijinul cetățenilor din Balș cu un serviciu gratuit de colectare deșeuri electrice și electronice, menit a-i încuraja să se implice activ în protecția mediului prin colectarea corectă a acestui tip de deșeu. Totodată, ne propunem să contribuim la conștientizarea publicului larg  asupra importanței colectării separate printr-o vizită a Caravanei ECOTIC în Municipiul Craiova  la începutul lunii iunie.” declară Cristian Oacă, director, Recyclable D&D.