Peste 150 de persoane au predat deșeuri electrice în campania de la Craiova

de | iun. 14, 2022 | Caravana ECOTIC, Stiri

ECOTIC împreună cu Primăria Municipiului Craiova și Recyclable D&D Waste au organizat în perioada 23 mai – 5 iunie o campanie locală de colectarea a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

De asemenea, în perioada 3-5 iunie Caravana ECOTIC a fost amplasată în fața teatrului Marin Sorescu, locație unde craiovenii au adus deșeurile electrice de acasă. Cu ocazia acestei campanii cetățenii au aflat de serviciul de debarasare a electronicelor stricate colectare disponibil la nivel local. ECOTIC a recompensat gestul de predare cu șansa de a câștiga la tombolă unul dintre cele 3 echipamente electrice.

Cu ocazia Zilei Mediului de pe 5 iunie, ECOTIC a organizat la Caravana ECOTIC ateliere de eco educație destinate copiilor. Cei mici au fost entuziasmați sa afle lucruri noi despre reciclare și colectare separată și au promis să contribuie cu gesturi mici, zi de zi, la un mediu mai curat.

Craiovenii beneficiază cu titlu permanent de preluarea GRATUITĂ a deșeurilor electrice prin colectorul local Recyclable D&D Waste. Pentru comenzile de preluare de la domiciliu a deșeurilor electrice voluminoase este disponibil numărul de telefon 0790.315.170. De asemenea, predarea deșeurilor electrice se poate face și la centrul de colectare din Str. Dimitrie Gerota nr.7 din incinta Târgului Municipal.

 

Imagini de la Caravană: