PEPCO si ECOTIC au reciclat! Iar Mos Nicolae a premiat!

de | dec. 20, 2016 | Stiri

In perioada 5 noiembrie – 5 decembrie 2016, Organizatia ECOTIpepco-newsletterC a desfasurat o campanie de colectare a bateriilor si jucariilor electrice uzate in reteaua magazinelor PEPCO din Bucuresti. Peste 1200 de bucuresteni au raspuns invitatiei si au predat spre reciclare tipurile de deseuri solicitate. La finalul campaniei, fiecare magazin PEPCO participant in campanie si-a desemnat castigatorii.

Locuitorii municipiului Bucuresti au fost informati si incurajati sa participe la colectarea deseurilor amintite, putand preda in oricare dintre cele 13 magazine Pepco din Bucuresti baterii si jucarii electrice uzate.

Fiecare persoana care a predat 4 baterii uzate sau o jucarie electrica veche a primit un voucher si a participat la tombola de Mos Nicolae. Premiile acordate in fiecare magazin Pepco au fost:

Premiul I – o tableta

Premiul II – o pereche de casti

Premiul III – o baterie externa

Incepand cu anul 2016, tintele nationale de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si a deseurilor de baterii si acumulatori (DBA) au devenit semnificativ mai mari. In acest context, Organizatia ECOTIC isi continua eforturile de a dezvolta parteneriate in zone cat mai variate, pentru a atinge un public cat mai larg si a reusi astfel sa isi atinga obiectivele de informare, educare si colectare.

Pentru mai multe detalii si lista completa a castigatorilor https://www.ecotic.ro/proiecte/pepco-si-ecotic-recicleaza-iar-mos-nicolae-premiaza-5-noiembrie-5-decembrie/ .