Ecotic

Campania ECOTIC „Orașe Curate” ia startul în Motru

Pe 11 septembrie 2017, „Orașe Curate”, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, ia startul și în Motru. Campania va încuraja locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrul de colectare local.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Direcția Publică Motru, continuă campania „Orașe Curate”. După trecerea prin Botoșani, Filiași, Târgu Mureș, Dorohoi, Brăila, Piatra Neamț, Galați și Bragadiru, între 11 – 15 septembrie 2017, locuitorii din Motru vor fi informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor din Motru care va preda un deșeu de minim 5kg cumulate la punctul de colectare local, amplasat pe Calea Tismanei 31, va primi un premiu instant.

Programul de funcționare al punctului de colectare din Motru este de luni până vineri, între orele 9:00 – 14:00.

Campania din Motru continuă, în anul 2017, programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.