Iași, un ORAȘ CURAT!

de | feb. 22, 2022 | Stiri

În perioada 21 februarie – 12 martie locuitorii din Iași sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice (inclusiv a becurilor și a neoanelor) și a deșeurilor de baterii și acumulatori.

ECOTIC alături de partenerii săi Primăria Municipiului Iași, Salubris Iași, APM Iași organizează o campanie de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice în Iași.

Locuitorii din Iași au la dispoziție în cadrul campaniei:

  • Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (ex: mașină de spălat, frigider etc). Comanda de prel5 și 12 martieuarea se va face telefonic la numărul 0232 270 223. Ridicarea de la domiciliu se va realiza pe 26 februarie, 5 și 12 martie 2022.
  • Predare la punctele de colectare

Între orele 10:00 – 18:00, în fiecare:

LUNI –            Platoul Bărboi

MARȚI –        Esplanada Oancea

MIERCURI –   Str. Nicolae Iorga nr.15
JOI –               Piața Păcurari

VINERI –        Piața Sudului

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de peste 15kg sau minim 5 becuri/neoane va primi un premiu instant.

“Sperăm că ieșenii vor aprecia și apela la soluțiile pe care le au la dispoziție pentru debarasarea corectă a deșeurilor electrice, becuri/neoane și de baterii. Cu ocazia curățeniei de primăvară sperăm că cetățenii vor preda spre reciclare echipamentele de prin locuințe care sunt stricate sau uzate .” declară Cătălin NECULAU – director general  Salubris Iași.