Caravana ECOTIC la FOV 2023

de | sept. 5, 2023 | Stiri

ECOTIC și Eco Civica center  ia parte la FOV prin expunerea Caravanei ECOTIC. Caravana va fi deschisă (8-10 septembrie) în intervalul orar 10:00 -18:00.

Brașovenii vor avea ocazia să viziteze Caravana ECOTIC, muzeul mobil al deșeurilor electrice. Incursiunea în lumea reciclării deșeurilor electrice prin intermediul acestui instrument interactiv, îi face pe cei care o vizitează să înțeleagă importanța colectării separate prin prisma materialelor reciclabile, dar și periculoase care se pot recupera din echipamente. Un tur virtual al Caravanei ECOTIC este disponibil aici.

Pe perioada staționării Caravanei ECOTIC pot fi aduse deșeuri electrice care ulterior vor ajunge la reciclare. De asemenea, îi așteptăm pe cei mici la Caravana ECOTIC pentru a lua parte la o serie de activități eco educative.

Eco Civica Center oferă servicii de preluare GRATUITĂ a deșeurilor electrice în Brașov, comenzile de preluare de la domiciliu se fac la numărul de telefon 0742.400.404, iar pentru predarea directă cetățenii pot aduce deșeurile electrice la centru din Str. Carpaților, nr.60, unitatea 71 (în incinta METROM).