ECOTIC:  actiunea de impadurire la a saptea editie

de | apr. 8, 2019 | Stiri

Vineri 22 martie a fost o zi speciala pentru Asociatia ECOTIC:  reprezentanti ai companiilor membre si echipa ECOTIC au participat la a saptea editie a actiunii de impadurire.

Actiunea din aceasta primavara, la care au participat 200 de persoane,  s-a desfasurat pe raza comunei I.L. Caragiale, judetul Dambovita si s-a bucurat de suportul Ocolului silvic Bucsani.

Acesta a pus la dispozitie peste 1500 de puieti de stejar si frasin, a jalonat perimetrul destinat impaduririi si a facut un instructaj binevenit participantilor la actiune.

A fost “un eveniment special silvicultural cu caracter ecologic și educativ” ne-a declarat doamna Adina Prodan, Responsabil Regenerarea pădurilor și Purtător de cuvânt al Direcției Silvice Dâmbovița, prezenta la eveniment.

Acțiunea se înscrie in luna de plantare a arborilor organizata de Regia Naționala a Pădurilor- Romsilva si celebrează Ziua internațională a Pădurilor, ce a avut loc pe 21 martie și care anul acesta s-a concentrat pe tema padurii și a educației.

Multumim sponsorilor care au fost alaturi de noi la acest eveniment: ALKA, Coca-Cola, DEDEMAN, Mega Image.