CMCI și Sport a la Iași promovează o viață sănătoasă prin sport

de | iun. 7, 2018 | Stiri

Între 9 si 10 iunie, Centrul Municipal de Colectare Iași și Sport a la Iași vă dau întâlnire la PALAS Streetball Challenge, cu scopul de a promova o viață sănătoasă prin intermediul sportului.

 

Baschetul 3×3, cel mai popular sport urban de echipă, va fi principala atracție a evenimentului, iar ieșenii, cu mic cu mare, sunt invitați să participe. Turneul este înscris in calendarul oficial FIBA 3×3 și, totodată, face parte din circuitul național.

 

Premiile totale sunt în valoare de peste 15.000 de lei, iar echipa campioana la categoria Open Masculin va încasa un cec în valoare de 5000 de lei.

Acest eveniment, susținut de CMCI, se înscrie în activitățile de conștientizare asupra importanței protejării mediului înconjurător ca parte integrantă a unei vieți sănătoase.

Centrul Municipal de Colectare Iași, proiect dezvoltat de ECOTIC, Primăria Municipiului Iași și Salubris, are drept scop principal îmbunătățirea ratelor de colectare ale deșeurilor reciclabile și reducerea impactului negativ asupra mediului în special al deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).