Castigatorii Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat, editia a IVa

de | dec. 14, 2012 | Gala Premiilor, Stiri

Gala Premiilor pentru un mediu curat 2012,  desfasurata joi 13 decembrie la Hotel Novotel, a gazduit peste 120 de invitati, atat autoritati centrale si locale, cat si reprezentanti ai companiilor  partenere si mass media. Sponsorii evenimentului au fost companiile Greentronics, Vlamir si Vinarte.

Cea de-a patra editie a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat  a reunit in acest an 34 de proiecte de responsabilitate sociala in domeniul protectiei mediului.

Competitia a avut cinci castigatori:

Premiul cel Mare a fost castigat de Rompetrol pentru initiative de protectia mediului desfasurate in proiectul “Impreuna pentru fiecare”

Premiul de Excelenta a fost acordat companiei Vodafone Romania pentru initiative de protectia mediului desfasurate in proiectul “Factura electronica”

Premiul Eco a fost acordat Colegiului Economic ,,D.P. Marțian” din Alba Iulia pentru initiative de protectia mediului desfasurate in proiectul “PRONATURA 2012”

Premii speciale au fost castigate de Scoala Gimnaziala Speciala pentru deficienti de auz ,,Sfanta Maria” pentru initiative de protectia mediului desfasurate in proiectul “Spatiul verde-Garantia vietii” si SIEMENS ROMANIA pentru initiative de protectia mediului desfasurate in proiectul “VICTORIA 20.20″

Comunicatul de presa dat la finalul acestei campanii este disponibil aici. 

 

         

Gasiti aici mai multe detalii legate de editia a IVa a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat.