Caravana ECOTIC poposește la Arad

de | mai 3, 2018 | Caravana ECOTIC, Stiri

Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului, împreună cu Asociația ECOTIC, organizează  în zilele de 7 și 8 mai, ateliere educative destinate promovării comportamentul ecologic în rândul elevilor din județul Arad.

La ateliere va fi prezentă Caravana ECOTIC, o expoziție mobilă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, aceasta va staționa la Centrul de Vizitare Ceala, în intervalul orar 09:00  – 16:00.  Elevii sunt așteptați pentru a participa la activități educative și distractive în pădure. De asemenea, școlile sunt invitate să vină cu grupuri de elevi dornici să afle mai multe despre colectarea și reciclarea deșeurilor, anunțând în prealabil Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului (datele de contact sunt disponibile mai jos).

Proiectul vizează promovarea unei atitudini eco-responsabile și creșterea gradului de conștientizare al elevilor/tinerilor cu privire la importanța colectării selective a DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice) și DBA (deșeuri de baterii și acumulatori).

Contact Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului

Suciu Teodora

0745856473