Caravana ECOTIC la Prahova Value Centre

de | nov. 4, 2022 | Caravana ECOTIC, Stația de Reciclare, Stiri

Vino să vizitezi Caravana ECOTIC în perioada 4 – 6 noiembrie la Prahova Value Centre

 

ECOTIC împreună cu Prahova Value Centre (Ploiești)  organizează, în perioada 4 – 6 noiembrie 2022, o acțiune de conștientizare a locuitorilor din zonă pe tema colectării separate a deșeurilor electrice în vederea reciclării acestora.

Caravana ECOTIC, muzeul mobil al deșeurilor electrice, va staționa pe perioada campaniei la intrarea din incinta Prahova Value Centre și va fi deschisă pentru vizite. Incursiunea în lumea reciclării deșeurilor electrice prin intermediul acestui instrument interactiv, îi face pe cei care o vizitează să înțeleagă importanța colectării separate prin prisma materialelor reciclabile, dar și periculoase care se pot recupera din echipamente. Un tur virtual al Caravanei ECOTIC este disponibil aici.

 

Pe perioada campaniei cetățenii pot aduce la caravana deșeuri electrice și vor primi un premiu instant. Caravana ECOTIC va fi deschisă în intervalul orar 12:00 -18:00.

 

Prahova Value Centre oferă în permanență posibilitatea de debarasare a deșeurilor electrice mici, becuri/neoane și de baterii prin amplasarea în zona de food court a unui recipient dedicat.

Regulamentul campaniei aici.