Au adus deșeuri electrice și baterii uzate la CMCI, au câștigat un LCD!

de | dec. 18, 2020 | CMCIasi, Stiri

În perioada 5 octombrie – 17 decembrie 2020, a fost derulat programul de fidelizare cu o tombolă dedicată deșeurilor de echipamente electrice (inclusiv becuri și neoane) și bateriilor uzate.

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) și-a deschis porțile în martie 2016. Proiectul este rezultatul unui parteneriat între Organizația ECOTIC, Primăria Iași și SALUBRIS SA. CMCI este o soluție europeană pentru orașe curate și ecologice, unde populația poate preda ușor, fie cu mașina, fie pietonal, toate tipurile de deșeuri ce se pot genera acasă: electrice și baterii uzate, plastic, hârtie, sticlă, haine vechi, mobilier vechi sau nefuncțional.

Practic, CMCI este o soluție modernă, bine gândită, realizată cu know-how european, menita să dea o direcție civilizată și prietenoasă cu mediul deșeurilor reciclabile care, altfel, ar ajunge la groapa de gunoi.

Pentru a impulsiona și mai mult ieșenii să colecteze separat și să participe la procesul reciclării, Centrul a lansat începând cu 5 octombrie, un program de fidelizare menit să crească frecvența vizitelor in locație pentru fiecare cetățean în parte.

La fiecare patru vizite, ieșenii au primit cadou o umbrelă, iar cei care au predat deșeuri de echipamente electrice (inclusiv becuri și neoane) și/sau baterii uzate au fost înscriși într-o tombolă unde puteau câștiga unul dintre cele 2 LCD Curbate 4K Ultra HD.

Pe perioada campaniei au fost aproximativ 500 de predari de deșeuri electrice și baterii și peste 60 de persoane au avut mai mult 4 vizite la centru pe perioada campaniei.

Centrul așteaptă în continuare ieșenii să aducă deșeurile reciclabile în Stradela Grădinari nr.26.