Campanie aniversară la 1 an de la deschiderea Centrului Municipal de Colectare Iași (CMCI)

de | mart. 9, 2017 | Stiri

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) reprezintă o premieră pentru România, fiind primul centru municipal universal de colectare a deșeurilor din gospodării private. Pe 10 martie 2017, se dă startul unei noi campanii de încurajare a ieșenilor să predea corect deșeurile spre reciclare, prin organizarea unei tombole aniversare cu premii atractive. Campania se desfășoară în perioada 10 martie – 10 aprilie 2017.

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) și-a deschis porțile în martie 2016. Proiectul este rezultatul unui parteneriat între Organizația ECOTIC, Primăria Iași si SALUBRIS SA.

La CMCI populația poate preda ușor, toate tipurile de deșeuri ce se pot genera acasă: electronice uzate, plastic, hârtie, haine vechi, sticlă, mobilier vechi sau nefuncțional și multe altele.

Practic, CMCI este o soluție modernă, bine gândită, realizată cu know-how european și prietenoasă cu mediul înconjurător, menita să trimită deșeurile pe fluxul reciclării.

Pentru a impulsiona și mai mult ieșenii să colecteze selectiv și să participe la procesul reciclării, o tombolă aniversară va fi organizată la CMCI. Astfel, oricine va preda la Centrul din Stradela Grădinari nr. 26, Iași, cel puțin un deșeu, conform regulamentului, în perioada 10 martie – 10 aprilie 2017, va fi înscris automat într-o tombolă cu premii atractive.

Campania este susținută de Dedeman.

09.03.2017