Campania “Orașe Curate Buftea” a premiat cetățenii responsabili

de | mai 25, 2021 | Stiri

Campania Orașe Curate Buftea a premiat cetățenii responsabili care au ales să predea în mod corect deșeurile electrice și electronice și, astfel, să contribuie în mod activ la protecția mediului

În perioada 10-14 mai, ECOTIC, alături de Primăria Buftea și Servicii Salubritate București S.A. au pus la dispoziția locuitorilor orașului Buftea posibilitatea de a preda deșeuri de echipamente electrice și electronice la punctul de colectare din strada Pepinierei nr. 7 sau de a suna la numărul de telefon dedicat pentru preluarea de la domiciliu a DEEE-urilor voluminoase.

Cei aproximativ 40 de deponenți au fost răsplătiți pentru comportamentul responsabil de care au dat dovada, cu premii instant – umbrele.

“Ne bucurăm să vedem că locuitorii orașului Buftea au răspuns solicitării venite din partea noastră și a partenerilor de a fi responsabili și a preda deseurile electrice și electronice spre reciclare. Acest lucru ne arată, încă o data, că oferirea de informații pertinente și servicii de calitate la îndemână cetățeanului contribuie în mod decisiv la adoptarea unui comportament responsabil. Tot ce putem spera, este ca numărul acestor persoane să crească.” declară Cristian Pascu Administrator Servicii Salubritate București S.A.

Locuitorii orașului Buftea sunt îndemnați să aducă deșeuri de echipamente electrice și electronice la punctul permanent de colectare din strada Pepinierei nr. 7, contribuind astfel la reciclarea acestor deșeuri și la protecția mediului.

Marea tombolă cu premii constând în aparate electrice și electronice 2021, va avea loc în semestrul al doilea al anului 2021, în urma campaniei desfașurată în perioada: 27.09.2021-01.10.2021.