Ecotic

Campania ECOTIC „Orașe Curate” l în Brăila

 „Orașe Curate”, campania națională ECOTIC dedicată colectării electronicelor uzate din mediul urban, ia startul în Brăila. Campania încurajează locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrele de colectare municipale.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu RER Ecologic Service Brăila, Compania de utilități publice Dunărea Brăila și Primăria Municipiului Brăila prin S.U.P.A.G.L Brăila continuă campania „Orașe Curate”. După trecerea prin Botoșani, Filiași, Târgu Mureș și Dorohoi, între 8 – 19 mai 2017, locuitorii din Brăila sunt informați și încurajați să devină conștienți de problema DEEE și de necesitatea de a le preda spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor al municipiului Brăila care va preda un deșeu de minim 5kg cumulate la punctul de colectare municipal din Cartierul Obor, zona Dinamo, va primi un premiu instant. Programul de funcționare al punctului de colectare este de luni până vineri, între orele 9.00 – 10.00 și 17.00 – 18.00.

RER Ecologic Service Brăila oferă serviciul de preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. Pentru colectarea acestor echipamente locuitorii sunt rugați să contacteze dispeceratul la telefon: 0239.611.682.

Campania din Brăila continuă, în anul 2017, programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.