Campania ECOTIC „Orașe Curate” ia startul în Rădăuți

de | sept. 19, 2017 | Stiri

Pe 18 septembrie 2017, „Orașe Curate”, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, ia startul și în Rădăuți. Campania va încuraja locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrul de colectare local.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Rădăuți și Servicii Comunale Rădăuți, continuă campania „Orașe Curate”. După trecerea prin Botoșani, Filiași, Târgu Mureș, Dorohoi, Brăila, Piatra Neamț, Galați, Bragadiru și Motru, între 18 – 23 septembrie 2017, locuitorii din Rădăuți vor fi informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor din Rădăuți care va preda un deșeu de minim 5kg cumulate la punctul de colectare local, amplasat pe Strada 1 Mai, nr. 4-6, va primi un premiu instant.

Programul de funcționare al punctului de colectare din Rădăuți este de luni până vineri, între orele 8:00 – 15:00.

Campania din Rădăuți continuă, în anul 2017, programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.