Ecotic

Campania ECOTIC „Orașe Curate” ia startul în Bragadiru

Pe 17 iulie 2017, „Orașe Curate”, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, ia startul  în Bragadiru. Campania încurajează locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la punctele de colectare amplasate temporar.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Bragadiru și Salserv Ecosistem, continuă campania „Orașe Curate”. După trecerea prin Botoșani, Filiași, Târgu Mureș, Dorohoi, Brăila, Piatra Neamț și Galați, între 17 – 22 iulie 2017, locuitorii din Bragadiru vor fi informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor din Bragadiru care va preda un deșeu de minim 5 kg cumulate la punctele de colectare municipale va primi un premiu instant. Punctele de colectare sunt amplasate după cum urmează:

  • în fața Casei de Cultura Mihai Eminescu
  • Strada Coralului, Cartier Scandinavia în zona parcului

Programul de funcționare al punctelor de colectare din Bragadiru este de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00, și sâmbătă, între orele 9:00 – 14:00.

Campania din Bragadiru continuă, în anul 2017, programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.