Campania ECOTIC „Orașe Curate” in Filiasi

de | mart. 27, 2017 | Stiri

„Orașe Curate”, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, ajunge de azi, 27 martie 2017, la Filiași. Campania încurajează locuitorii orașului Filiași să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrul de colectare Retim Ecologic Service S.A.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Orașului Filiași și Retim Ecologic Service S.A. Filiași, lansează campania „Orașe Curate – Filiași”, ce se desfășoară în perioada 27 martie – 2 aprilie 2017. Cetățenii sunt informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor al orasului Filiași care va preda un deșeu de minim 5kg cumulate la punctul de colectare Retim Service Ecologic Service S.A. , va primi un premiu instant.

Iată punctul de colectare Retim Ecologic Service S.A. și programul acestuia:

  • Strada Morii nr. 9, program 10:00 – 18:00 în fiecare zi de campanie

Retim Ecologic Service S.A. oferă serviciul de preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. Pentru colectarea acestor echipamente locuitorii sunt rugați să contacteze dispeceratul la unul dintre numerele de telefon: 0251.441.082, 0756.169.602 .

Campania din Filiași continua, în anul 2017, programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.

Detalii despre proiect sunt disponibile aici

27.03.2017