Arădenii predau deșeuri electrice și câștigă premii!

de | oct. 11, 2021 | Stiri

Campanie de colectare deșeuri electrice și de baterii în Arad

Arad, 11.10.2021

În perioada 11 octombrie – 11 noiembrie, 2021, în contextul Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice (14 octombrie), locuitorii municipiului Arad sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice, având astfel posibilitatea de a câștiga premii.

ECOTIC, prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, alături de Primăria Municipiului Arad și SLC Timiș organizează o campanie pentru locuitorii din Arad, dedicată colectării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Locuitorii au la dispoziție în cadrul campaniei preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor electrice. Comenzile se vor face la numărul 0751 302 123/ *7711;

Pentru a încuraja inițiativa de reciclare, fiecare persoană care va preda deșeuri electrice de minim 20kg cumulate va fi înscrisă automat la tombola cu premii, iar cei care vor preda peste 40 kg cumulate vor primi și o umbrelă. În urma înscrierii la tombolă, participanții pot câștiga un aspirator, o mașină de copt pâine, o tabletă sau 4 baterii externe.

“Ne bucurăm să le putem oferi locuitorilor municipiului Arad o soluție la îndemână pentru predarea deșeurilor electrice și electronice. Încurajăm cetățenii să apeleze la soluțiile corecte de predare a acestor echipamente oferite în cadrul acestei campanii și astfel, să contribuie la protecția mediului și curățenia municipiului” declară domnul Călin Bibarț, Primarul Municipiului Arad.

Pagina de campanie o regăsiți aici