Ecotic

JURNALISM ECO PENTRU UN MEDIU CURAT: 25 IUNIE – 24 NOIEMBRIE, 2019

Perioada de desfasurare:

  • ETAPA I – 25 iunie – 24 noiembrie 2019 – perioada de transmitere materiale video/ scrise;
  • ETAPA II – 25 – 28 noiembrie 2019  – perioada de prejurizare;
  • ETAPA III – 28 noiembrie – 10 decembrie 2019 – votarea materialelor câștigătoare pe pagina de Facebook Ecotic și pe website-ul Ecotic.

Public tinta:

Persoanele cu vârsta minimă de 18 ani, indiferent de profesie ale caror materiale au fost publicate in prealabil (in mediul online, inclusiv blog, TV, presa scrisa).

Mecanism:

În perioada 25 iunie – 24 noiembrie, jurnaliștii, studenții la jurnalism, bloggeri și vloggerii să transmită materiale video și materiale scrise însoțite de fotografii relevante, care au fost deja publicate (indiferent de platformă), pe adresa jurnalism@ecotic.ro. Subiectele vizează exemple pozitive dezvoltate de companii, instituții de învățământ, ONG-uri, instituții publice sau comunități locale, precum plantări, ecologizări, biodiversitate, turism ecologic, proiecte de colectare de deșeuri reciclabile, inițiative de prevenire a risipei si de conservare a resurselor naturale.

Cele mai bune și inovatoare 10 materiale – respectiv, 5 materiale video și 5 materiale scrise – alese de un juriu format din experți în protecția mediului și jurnaliști vor fi prezentate pe pagina de Facebook și pe website-ul ECOTIC. Câștigătorii vor fi aleși prin votul publicului.

Regulamentul este disponibil aici.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in Campania “Jurnalism eco pentru un mediu curat”