Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat 2015 promovează proiectele de protectie a mediului

de | sept. 30, 2015 | Stiri


ECOTIC si partenerii sai au dat startul inscrierilor in cea de a VII-a editie a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat, eveniment anual care premiaza initiative de mediu sau CSR cu obiective concrete si impact ridicat in protectia mediului si conservarea resurselor planetei. Orice companie, institutie publica, ONG  si institutie de invatamant este invitata sa isi inscrie proiectul „verde”, incepand de azi pana pe 25 noiembrie, pe www.galapremiilorpentrumediu.eu. Editia din acest an a Galei Premiilor Pentru Un Mediu curat se desfasoara in cadrul Proiectului Caravana ECOTIC. Acest proiect este cofinantat prin segmentul Life al Uniunii Europene. 

Incepand din 2009, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este un eveniment anual organizat de ECOTIC si partenerii sai, sub umbrela Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, avand ca obiectiv popularizarea initiativelor, campaniilor si proiectelor din zona de eco-responsabilitate desfasurate in Romania. Este multa efervescenta, dorinta si implicare in acest domeniu in Romania; multe companii, institutii si ONG-uri care pun mult suflet in initiative extraordinare care atrag multi oameni si produc schimbari benefice de atitudine. Rolul Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat este acela de a pune in lumina reflectoarelor aceste initiative, de a le aduce in fata si de a le da locul meritoriu cuvenit.

Inscrierile in cea de-a saptea editie a Galei se fac in perioada 1 iulie – 25 noiembrie 2015, pe www.galapremiilorpentrumediu.eu, pe cele patru categorii: companii, institutii publice, ONG si institutii de invatamant. Poate fi inscris orice proiect care a fost demarat incepand din luna octombrie 2014, fie ca este finalizat sau se afla in desfasurare la data de 25 noiembrie 2015, data incheierii inscrierilor. Premierea castigatorilor va avea loc in luna decembrie in cadrul unui eveniment dedicat acestei campanii.

Anul trecut, ECOTIC si partenerii sai au avut bucuria inscrierii a peste 60 de proiecte in concurs; proiecte mature, minunate, care au contribuit la imbunatatirea multor aspecte legate de protectia mediului si conservarea resurselor tarii. Prin urmare, invitam si incurajam cat mai multe inscrieri ce vor sta alaturi de participanti dragi noua din editiile anterioare: MaiMultVerde, Vodafone Romania, DHL, Rompetrol, ViitorPlus, Apa Nova, Romtelecom si multi altii.

Partenerii editiei din acest an a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat sunt ECOTIC BAT, A.P.D.E.T.I.C. (Asociatia Producatorilor si Distribuitorilor de Echipamente de Tehnologia Informatiei si Telecomunicatiilor), Alucro, Every Can Counts Romania. Proiectul se desfasoara sub umbrela Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor.

Anul acesta, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat face parte din proiectul Caravana ECOTIC, un proiect de constientizare asupra importantei colectarii si reciclarii, cofinantat de Uniunea Europeana prin programul Life+.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, www.galapremiilorpentrumediu.eu, www.ecotic.ro si everycancounts.ro.

Capture

………………………………..

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este evenimentul organizat de catre ECOTIC alaturi de partenerii sai, ce are ca scop popularizarea initiativelor si proiectelor de mediu si CSR dedicate protectiei mediului si conservarii resurselor planetei si prevenirii risipei acestora. Ajunsa la cea de-a saptea editie, Gala se constituie intr-o trambulina a modelelor demne de urmat in demersul comun pentru un mediu curat!