ECOTIC, Ateliere Fara Frontiere si CCIFER trimit o „Invitatie la Reciclare” mediului de afaceri din Romania

de | sept. 27, 2016 | Stiri

In perioada 27 septembrie – 9 decembrie 2016, Organizatia ECOTIC, Ateliere Fara Frontiere si CCIFER invita membrii CCIFER (CAMERA DE COMERT, INDUSTRIE SI AGRICULTURA FRANCEZA ÎN ROMÂNIA) sa participe la un concurs de colectare si reciclare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si a deseurilor de baterii si acumulatori (DBA).

 Campania-concurs „Invitatie la Reciclare” este rezultatul parteneriatului dintre Organizatia ECOTIC, Ateliere Fara Frontiere si CCIFER, in contextul in care exista nevoia reala de informare a publicului asupra necesitatii colectarii si reciclarii in Romania. Campania este adresata membrilor CCIFER, iar colectarea deseurilor electrice si electronice si a bateriilor si acumulatorilor uzati va fi facuta de Ateliere Fara Frontiere.

Companiile care vor colecta cele mai mari cantitati de DEEE si DBA vor fi premiate cu cate un workshop la Upcycling Corner – un concept Ateliere Fara Frontiere, o buna ocazie pentru companii sa descopere ca reciclarea nu inseamna doar o atitudine responsabila fata de mediu, ci si o activitate sociala si solidara. Detalii despre campanie sunt disponibile aici.

Campania a fost lansata astazi, 27.09 in cadrul mesei rotunde ce a avut ca tema  Gestiunea deseurilor – miza primordiala in lupta impotriva incalzirii globale.