“Demain” la 10 ani de ECOTIC

de | oct. 7, 2016 | Stiri

A arăta soluții, a spune o poveste a acestor solutii, este poate unul din moduriledemain in care putem ajuta la rezolvarea crizelor ecologice, economice și sociale cu care se confruntă planeta noastra. Documentarul Demain/Ziua de Mâine, un film produs și regizat de Cyril Dion alături de Mélanie Laurent, a inaugurat Conferința pentru climă a ONU, celebra COP2 de la Paris din 2015, iar anul acesta a obținut Premiul César pentru cel mai bun film documentar.

Avanpremiera în România avut loc pe 28 septembrie 2016, la Cinema Elvira Popescu din București, cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate ECOTIC.

Demain nu este un documentar ecologic, este o privire asupra societăţii, aşa cum ar putea fi mâine.Puse cap la cap, inițiativele precum permacultura, monedele locale, energia din surse regenerabile desenează o lume posibilă.

În România, filmul este prezentat în premieră de Media Image Factory, în cadrul caravanei educaționale Guerilla Verde, cu sprijinul ECOTIC, Institutului Francez din România, IBM şi Every Can Counts România.