Caravana ECOTIC a oprit în stația de reciclare din Slatina

de | nov. 15, 2022 | Stația de Reciclare

ECOTIC împreună cu Primăria Municipiului Slatina și Recyclable D&D Waste organizează în perioada 14 – 27 noiembrie două campanii de colectarea a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Astfel, cei care predau deșeuri electrice pe parcursul campaniilor vor participa la o tombolă unde sunt oferite următoarele premii: cuptor cu microunde, mixer cu bol și boxă portabilă. Extragerea câștigătorilor va avea loc la Caravana ECOTIC.

Unde pot fi predate deșeurile electrice ?
  • 21 – 27 noiembrie – colectare GRATUITĂ de la domiciliu pentru deșeurile electrice voluminoase. Comenzile de predare se fac la 0767.806.165
  • 24 – 27 noiembrie – predare deșeurilor electrice la Caravana ECOTIC, aceasta va fi amplasată în Parcul Tineretului la intrarea din Str Tunari nr 1 și va fi deschisă în intervalul orar 12:00 – 18:00.

Caravana ECOTIC, muzeul mobil al deșeurilor electrice, va staționa pe perioada campaniei în fața teatrului Marin Sorescu. Incursiunea în lumea reciclării deșeurilor electrice prin intermediul acestui instrument interactiv îi face pe cei care o vizitează să înțeleagă importanța colectării separate prin prisma materialelor reciclabile, dar și periculoase care se pot recupera din echipamente. Un tur virtual al Caravanei ECOTIC este disponibil aici.

Craiovenii beneficiază cu titlu permanent de preluarea GRATUITĂ a deșeurilor electrice prin colectorul local Recyclable D&D Waste. Pentru comenzile de preluare de la domiciliu a deșeurilor electrice voluminoase este disponibil numărul de telefon 0767.806.165

Regulamentul campaniei aici.