Ecotic

Proiect de colectare in Bucuresti, sector 2

In perioada 20 martie – 30 aprilie, ECOTIC impreuna cu Samsung Romania, Supercom si Primaria Sector 2 Bucuresti, au organizat in sectorul 2 al Capitalei o campanie de colectare selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice.

In cadrul acestei campanii, locuitorii sectorului 2 s-au putut debarasa de DEEE-uri fie prin predarea acestora la unul din cele doua centre de colectare DEEE din Sectorul 2 (situate in Str. Heliade Radulescu, nr 33 si in Str Baicului, nr 69), fie prin solicitarea telefonica adresata echipei Supercom de a ridica respectivele deseuri. In schimbul fiecarui deseu predat, participantii au primiti vouchere cu care au participat la tragerea la sorti din cadrul tombolei organizata la finalul campaniei, la care Samsung a oferit o serie de premii.

Cantitatea de deseuri colectata in acest proiect a fost de peste 5 tone, un numar de peste 200 de persoane debarasandu-se de DEEE-uri intr-un mod prietenos cu mediul.

Proiect de colectare in Bucuresti, sector 2 Proiect de colectare in Bucuresti sector 2Proiect de colectare in Bucuresti, sector 2 Proiect de colectare in Bucuresti, sector 2 a