Ecotic

FII EROUL nostru! Recicleaza! ECOTIC SI RECOLAMP te premiaza!

In perioada 2 – 15 septembire 2013, orice persoana care a reciclat echipamentele electrice si electronice vechi sau uzate, becuri si neoane arse, baterii si acumulatori portabili uzati a devenit un erou PENTRU UN MEDIU CURAT. Aceste persoane care adus in magazinul real,-Vitan din Bucuresti deseuri din categoriile mentionate, pot castiga, pe langa un mediu mai curat, premii constand in echipamente electrice noi. Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti in data de 18 septembrie, orele 12, in cadrul magazinului real,-Vitan.

Castigatorii sunt afisati aici (click pentru vizualizare).

Comunicatul de presa dat la finalul acestei campanii este disponibil aici. 

Galeria foto de la extragerea la sorti din data de 18 septembrie, din galeria real,-Vitan

ECOTIC, Recolamp si real,- Hypermarket Romania au transmis impreuna, prin campania „FII EROUL nostru! Recicleaza! ECOTIC SI RECOLAMP te premiaza!”, un mesaj de sprijin si de implicare privind importanta colectarii selective si a reciclarii deseurilor. O mai buna colectare selectiva si reciclare inseamna pentru Romania, indeplinirea corecta a obligatiilor asumate la nivelul UE. Inainte de orice, insa, colectarea selectiva inseamna responsabilitate fata de mediu, un pas important spre o mai buna calitate a vietii pentru cetateni.

Principiile campaniei „FII EROUL nostru! Recicleaza! ECOTIC SI RECOLAMP te premiaza!” au fost urmatoarele:

fiecare persoana care a adus in perioada 2 – 15 septembrie 2013, la standul destinat proiectului aflat in incinta magazinul real,- Vitan, situat in Calea Vitan, Nr. 236, Sector 3, Bucuresti, un echipament electric nefunctional sau vechi, cinci baterii uzate sau cinci becuri si neoane arse a primit cate un voucher aferent fiecarei categorii de deseuri predate, prin care i s-a dat dreptul de a participa la tombola organizata in data de 18 septembrie, orele 12.00, in cadrul aceluiasi magazin.
Cu cat mai multe deseuri aduse la standul proiectului aflat in incinta magazinului real,-Vitan, cu atat mai multe sanse de castig!

Premiile pentru predarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) constau in trei televizoare LCD Samsung 32’’. Atat pentru deseurile de baterii si acumulatori (DBA), cat si pentru deseurile de becuri si neoane, sunt puse in joc cate trei tablete Overmax 10’’.
Sansele de castig ale participantilor la campanie sunt date de numarul de deseuri predate.

Exemplu:
• Un echipament electric vechi sau uzat = un bilet de tombola DEEE – o sansa pentru a castiga un televizor LCD Samsung
• Doua echipamente electrice vechi sau uzate = doua bilete de tombola DEEE – doua sanse pentru a castiga un televizor LCD Samsung
• Cinci baterii uzate portabile = un bilet de tombola Baterii – o sansa pentru a castiga o tableta Overmax 10’’
• Zece baterii uzate portabile = doua bilete de tombola Baterii – doua sanse pentru a castiga o tableta Overmax 10’’
• Cinci becuri sau neoane arse = un bilet de tombola Becuri – o sansa pentru a castiga o tableta Overmax 10’’
• Cinci becuri sau neoane arse = doua bilete de tombola Becuri – doua sanse pentru a castiga o tableta Overmax 10’’
• Cinci becuri sau neoane, cinci baterii uzate, un deseu de echipament electric = un bilet de tombola Becuri, un bilet de tombola Baterii, un bilet de tombola DEEE

real,-Hypermarket, ECOTIC si Recolamp ajuta eroii din noi pentru un mediu curat!

Consultati regulamentul concursului aici.

Comunicatul de presa dat la inceputul campaniei este aici.

 %%GALLERY_fii_eroul_nostru_recicleaza_ENDGALLERY%%