Cu sediul la Iași, ECOTIC MOLDOVA oferă servicii gratuite de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), a surselor de lumină și a deșeurilor de baterii și acumulatori (DBA), în toată zona Moldovei.

Pentru preluări deșeuri de echipamente electrice și electronice voluminoase de la domiciliu, ECOTIC MOLDOVA vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0756.326.842

SERVICII

ECOTIC MOLDOVA:

  • poate prelua DEEE-uri voluminoase de la domiciliu în mod GRATUIT
  • poate prelua DEEE de la firmele care doresc să le caseze. Acestea sunt preluate în regim gratuit și li se oferă documente justificative pentru încheierea operațiunii de casare.
  • poate prelua DEEE de la primăriile din zona Moldovei care colectează separat aceste tipuri de deșeuri oferind astfel toate documentele justificative necesare raportărilor.
  • pune la dispoziția companiilor și a instituțiilor publice recipiente GRATUITE de colectare separată DEEE și DBA.

Toate deșeurile preluate de ECOTIC MOLDOVA sunt transferate către fabricile de reciclare din România și astfel procesul de reciclare este garantat.

DEZVOLTARE DE CAMPANII

Primăriile din zona Moldovei pot beneficia, totodată, de susținere din partea ECOTIC MOLDOVA în vederea desfășurării de campanii de colectare și conștientizare în localitate. 

Cu o paletă largă de implicări active în campanii de conștientizare în școli și în alte tipuri de campanii ce țin de protecția mediului, ECOTIC MOLDOVA continuă demersurile pentru protecția mediului. 

Pentru preluări deșeuri de echipamente electrice și electronice voluminoase de la domiciliu, ECOTIC MOLDOVA vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0756.326.842

contact

Adresa

Stradela Grădinari, nr. 26,
Iași, jud. Iași

Telefon

0756 326 842

Program

Luni – Vineri:
09:00 – 17:30

Email

mihai.bradu@ecotic.ro